Kinderopvang Olmenhoeve Drijverstraat

Olmenhoeve Texel heeft twee locaties in het Texelse Den Burg. De Drijverstraat, de kinderopvang waar het allemaal begon, is er één van. Deze locatie staat bekend om haar veelzijdige, gezellige en flexibel in te richten ruimes. Kinderen van alle leeftijden kunnen er terecht.

Verschillende speelruimtes en wegkruiphoeken en een kleurrijke omgeving. Op kinderopvang Olmenhoeve aan de Drijverstraat overheerst dat echte huiskamergevoel. Bij de Olmenhoeve aan de Drijverstraat zijn alle kinderen van 0 tot en met 4 jaar  van harte welkom. Het gebouw ligt vlakbij het centrum, is modern, ruim en voldoet aan alle veiligheids- en gezelligheidseisen. Om het gebouw heen ligt een prachtig buitenterrein met gras en een ruim speelplein.

Kleine groepen

Op deze locatie in Den Burg, vlakbij de bibliotheek en basisschool De Fontein, hebben we verschillende groepen: de Sommeltjes- en de Elfjesgroep worden 'bevolkt door baby's, peuters en dreumesen. De Olmpjes is een opvangmogelijkheid voor peuters die alleen in de ochtenduren bij ons komen spelen. Elke groep heeft een eigen speel- en slaapruimte. De bso'ers, kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 die al naar de basisschool gaan, hebben ook een eigen plek.

Openingstijden en parkeren

Openingstijden: 7.30 -18.00 uur. Op het naastgelegen parkeerterrein kun je de auto parkeren. Let op, dit is een parkeerterrein waar je een Texelvignet voor nodig hebt. Je kunt ook betalen bij de parkeerautomaat.