Kinderopvang

De kinderopvang van de Olmenhoeve is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze kunnen er spelen, leren en ontwikkelen. Onze leidsters, twee per groep, beschikken niet alleen over de juiste diploma’s. Zij hebben het hart op de goede plaats en zien elk kind als een bijzonder individu.

Voor veel Texelaars, werkende en studerende ouders, is de Olmenhoeve een fijne plek om op terug te vallen. Beide vestigingen voldoen aan alle veiligheidseisen van de GGD en staan bekend als een gezellige plek voor kinderen. Ze kunnen buiten- en binnen spelen en we gaan er geregeld met elkaar op uit. De groepen houden we bewust klein en voor alle leeftijdscategorieën kiezen we bewust voor een eigen speel- en rustruimte.

Twee locaties/vestigingen

We hebben twee vestigingen in Den Burg: Drijverstraat en De Woelige Hoek aan de Keesomlaan. Beiden zijn open van 7.30 tot 18.00 uur. Uiteraard hoef je geen eten, drinken, luiers en verzorgingsproducten mee te geven. Dat is bij ons voldoende aanwezig. Wel handig om bij ons achter te laten: een set schone kleren.