top_home

Professioneel

Als je op de Olmenhoeve binnenstapt, kun je terugvallen op een professionele organisatie waar je kind in goede handen is. De leidsters hebben de juiste diploma’s en gaan regelmatig op trainingen en cursussen. De oudercommissie denkt mee over ons beleid en De GGD controleert onze kinderopvanglocaties jaarlijks onaangekondigd op veiligheid en professionaliteit.

 

Pedagogisch medewerker

Elke leidster op de Olmenhoeve is een pedagogisch medewerker die zich goed kan verplaatsen in de belevingswereld van zowel baby’s, dreumesen, peuters, kleuters als tieners. eiligheid, geborgenheid en een vast dagritme; onze medewerkers weten hoe belangrijk dit is. De Olmenhoeve werkt veel met thema’s die bijvoorbeeld tijdens het knutselen centraal staan en die de fantasie prikkelen. Zoals het voorjaar, dieren of bloemen. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar doen bij de Olmenhoeve bewust veel samen: zo kunnen ze van elkaar leren.

 

Praktisch en veilig

De GGD voert bij alle kinderdagverblijven in Nederland regelmatig (onaangekondigd) keuringen uit. Ze kijken dan of alles voldoet aan de strenge eisen van de Wet Kinderopvang. De binnen- en buitenruimtes van de Olmenhoeve zijn volgens de GGD-normen praktisch en veilig. Bovendien is er meer dan voldoende ruimte om te spelen en ontspannen. Klik hier onder voor de inspectierapporten van de GGD

» BSO Olmenhoeve - Den Burg Drijverstraat
» KDV Olmenhoeve - Den Burg Drijverstraat
» BSO Olmenhoeve - Den Burg Woeligehoek
» KDV Olmenhoeve - Den Burg Woeligehoek
» BSO Olmenhoeve - Oudeschild
» BSO Olmenhoeve - Den Burg, De Buren

Overleg met ouders

Overleggen met ouders is een onmisbaar onderdeel in ons beleid. We koppelen onze ervaringen met de kinderen terug en vragen hen hoe zij hun kind ervaren in jaarlijkse tien minutengesprekken. Daarnaast kun je binnenlopen of bellen met een vraag. Wij willen voor zowel ouders als kinderen een leerzame, inspirerende en open organisatie zijn. De Olmenhoeve op Texel heeft ook een oudercommissie. Zij helpt ons met organiseren van activiteiten en geeft advies over ons beleid. 

Heeft u een klacht? Bent u niet tevreden?

Dan proberen wij dat altijd direct met u op te lossen. Hier kunt u lezen hoe wij dat doen.