Contact/inschrijven

Wilt u uw kind inschrijven voor onze Texelse kinderopvang De Olmenhoeve in Den Burg of een van onze vier peuterspeelzalen op het eiland? Bel of mail ons voor een afspraak. Dan kunnen we uw vragen beantwoorden en onze locaties aan u laten zien.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (0222) 322 088

Kinderopvang op drie Texelse locaties

De Olmenhoeve is gevestigd op twee locaties in Den Burg. Ook hebben wij een buitenschoolse opvang in Oudeschild (Houtmanstraat). De Den Burgse locaties vindt u in de Drijverstraat (vlakbij basischool De Fontein) en de Keesomlaan (in de buurt van basisschool De Thijsseschool). We vangen op de bso kinderen van 0 tot 12 jaar op in verschillende groepen.

Peutergroepen/speelzalen in vier Texelse dorpen

In de peutergroepen/speelzalen op Texel bereiden we kinderen, in opdracht van de gemeente Texel, spelenderwijs één ochtend per week voor op de basisschool. U vindt de peuterspeelzalen van Stichting Peuterplezier Texel in de dorpen De Koog, Oudeschild en De Cocksdorp. De peuteropvang op onze Olmenhoeve-locatie in Den Burg, de Drijverstraat, valt onder Olmenhoeve Texel. De openingstijden zijn iets ruimer, de opvang valt onder een ander toeslagenbeleid, maar heeft net als de peuterspeelzalen vallend onder de stichting Peuterplezier hetzelfde gedachtengoed.

» Download hier de algemene voorwaarden van Olmenhoeve Texel